• Naiset ja oman elämän menestystarina

   

  Kansainvälisenä naistenpäivänä julkaistava Maaretta Tukiaisen ja Jaana Villasen kirja “Huippunaiset. Menestystarinoita” tarkastelee naisjohtajuutta sekä niitä tekijöitä, jotka vaikuttavat naisten urakehitykseen ja menestykseen. Kirjaa varten on haastateltu laaja joukko suomalaisen yhteiskunnan menestyneimpiä naisia poliitikoista ja taiteilijoista yritysjohtajiin. Kirjassa Anne Berner, Minna Parikka, Ann Wahlroos-Jaakkola, Nasima Razmyar, Susanna Mälkki ja Heli Järvinen sekä joukko muita inspiroivia naisia tarjoavat runsaasti konkreettisia toimenpideehdotuksia naisten urakehityksen tukemiseen.

   Ensisijaisesti naisille suunnatussa illassa pohditaan näkökulmia siihen, kuinka voimme edetä kohti unelmiemme uraa ja ammattia. Tilaisuudessa nostetaan keskusteluun naisten monipuolista osaamista, yrittäjyyttä ja voimavaroja. Millaisia haasteita on tehdä osaavien naisten työ näkyväksi myös muille? HomCare tarjoaa eläväksi myös tarinoiden myötä ajatuksia siitä, kuinka jokainen meistä voi hyödyntää omaa potentiaaliaan entistä tehokkaammin.

  Jopa historiallisesti ensimmäistä kertaa estradilla on myös naiskelloseppä, Paula Pyhälä, joka toimii Lindroosin kellosepänliikkeessä Rolex-kelloseppänä. Paula edustaa korkeaa osaamista naisena hyvinkin näkymättömissä erittäin miesvaltaisella alalla, jossa naisille ei ole esikuvia näkyvillä. 

   

  Tilaisuus: 31.3.2016 klo 17.30 - 20.30
  Paikka: Kelloseppäkoulu, Vanha maantie 11, 02650 Espoo
  Ennakkoilmoittautuminen 24.3.2016 mennessä: tiina.j.parikka@gmail.com

  Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

   


   

    Takaisin
 •   Arkisto